missperky

Alla inlägg under januari 2014

Av Ida Persson - 28 januari 2014 07:41

Tre bra saker man kan göra när man är gräsänkling...


1. Äta sushi framför Sex and the city varje dag.


2. Totalt regera över tv-dosan.


3. Sova diagonalt i sängen


 

Då vet ni ungefär vad jag kommer göra hela veckan..

Av Ida Persson - 24 januari 2014 16:17

Man kan väl säga att fotbollscup inte är det optimala för mina ben eller hjärna efter denna jävulusiska vecka. Men herregud det är ju så kul. Så på med matchtröjan och kör bara! Första lediga dagen imorgon på otroligt länge så då kan jag vila mina gamla spiror. Hur gammal brukar man vara innan man lägger av med fotboll och såna dumheter!? Gamla goa Bollsta IK väskan hänger med ett tag till... alla tiders. 


 

Av Ida Persson - 22 januari 2014 20:44

Det är ju inte sällan det är gott med en öl till grekiskt. I princip alltid. Det finns två så självklart öppnar jag den ena. ..


Jag: Det finns en till i kylen! 


Sambo: Men det är reservölen...


Jag: Reservölen?!


Sambon: Jaa.. det är den som håller upp hyllan...


 

Köpa mer öl eller fixa kylskåpshyllan. Det måste vi diskutera. 


Av Ida Persson - 20 januari 2014 09:52

Ja det kan man väl säga att jag gör faktiskt. Har varit en skum period på jobbet så det har varit väldigt långa dagar och det tar lixom aldrig slut, och jag jobbar då arslet av mig. Men det är då jag trivs som bäst. När jag inte vet vilken dag det är, eller när det tar 2 dagar för mig att svara på ett sms fast i mitt huvud så svarar jag samma dag. Stress är bäst enligt mig. 

Det bästa med att jobba hemma, är att man kan sitta osminkad, och man behöver inte vara trevlig, man kan till och med ha lite skitigt hår.  Yes box, alright. 


 

Av Ida Persson - 16 januari 2014 17:14

Införskaffat volvo. 


Vuxenpoäng : 1 miljon Uscados. 


 


Inklusive takbox material snö.


Av Ida Persson - 14 januari 2014 21:01

Jag sträckte arslet på vägen hem från jobbet. 2 dm nysnö på is var orsaken. Ibland vaknar man och vet att det kommer bli en såndär dag, där allt jävlas. Man försover sig, hinner inte tvätta håret, torrshampot är slut för första gången i historien på kicks, tjejen på espressohouse har inte lyckats få igång kaffet i tid och sen rullar det lixom på så.. Hela dagen utan kaffe och det fetaste håret i norra europa. Arslet sa ju som nej till gymet och där kom dåliga samvetet också. Så bestämmer man sig att lagen om all jävulskap har skett och sedan struntar man i det. Man ser till att få i sig något onyttigt, och man bänkar sig till och med i soffan framför brasan, och lyssnar lojt på tvn... Hur kommer det sig att hon alltid dyker upp när man sitter där med kalorierna i händerna? Det slår fan i mig aldrig fel. Lagen om all jävulskap rullar sakta på igen...

Helt säker på att damen Skipper fnular i sig ett glas då och då. 


 


Av Ida Persson - 14 januari 2014 12:57

Just saying... Att jag är en sån där himla jobbig typ som är så jävla nöjd när jag vinner. 


 

Av Ida Persson - 10 januari 2014 17:42

I ett hurtigt försök att ta vara på lunchen sprang jag ner på Åhlens för att sloss om den lilla rean som är kvar, som en och annan desperat. Armbågarna är det bästa vapnet och jag kunde  strax mota bort en hel flock pensionärer på gardinavdelningen. I "lugn och ro" kunde jag påbörja min mest effektiva shoppinglunch någonsin. Det dröjer inte länge förrän någon stör mig, i form av en liten gubbe, som knackar mig på axeln och frågar om det finns fler storlekar på damhandskarna därborta? Han pekar ivrigt och det var tydligt hur bråttom han hade. Jag förklarar för honom att jag inte vet eftersom jag inte jobbar på Åhlens. Han blir självklart sur, utan anledning egentligen. Människorna omkring småskrattar och pekar förtjust på mig. Jag ler tillbaka och skrattar med. Inom loppet av några minuter har ett flertal personer kommit fram till mig och ställt frågor om Åhlens sortiment. Jag undrar lixom om någon jävlas med mig och ser mig misstänkt omkring. Min lunch har runnit iväg och stressen sipprade snart fram på fler ställen än i pannan. Man är i princip fuktig hela dagen om man jobbar i gallerian på mellandagsrean. Jag behövde inte mer svett. Min lugg låg redigt stripig som det var. Jag ville bara hitta mina jävla gardiner. 

En äldre kvinna kommer fram och börjar diskutera, fördelen med vadderat eller ej. Jag börjar få panik när jag inser vart samtalet är på väg, och vill skrika ut att i hennes fall är det ALLTID fördel med vadderat, varför har ingen sagt det till henne?! I ett obehärskat ögonblick så höjer jag rösten och säger skarpt "JAG JOBBAR INTE HÄR!" Inte längre ler folk omkring, dom bara stirrar förvånat. Jag känner mig förlägen. Jag som alltid är så jävla trevlig. 

Runt hörnet glider jag, på väg till kassan, lite ledsen för att jag höjt rösten till en okänd person som antagligen är väldigt vilsen i bh-djungeln. En sista hand på axeln kommer, och jag vänder mig om. Den unga killen frågar mig var jag kan hitta en virknål. "En virknål?!" utbrister jag och synar honom från rot till topp. Han har dom längsta dreads jag någonsin sett. Jag undrar för mig själv hur längesen det var han tvättade håret, och kan inte låta bli att vippa på näsan lite. Men det är ingen lukt som prider sig och jag bestämmer mig för att knyta ihop denna lunch på ett trevligt sätt. Jag kan inte förklara varför, men jag tror att Johan Glans har något med det att göra. Jag böjer automatiskt på mina ben lite och pekar, samtidigt som jag intar den mest intensiva skånska dialekt man kan tänka sig..."jaaaa, ser du där boorta... bakom gondoolen med handskar? Däääär borta har du tyyger och viiirknååålar!" Jag blinkar åt honom och han ger sig lite förvirrat iväg. 

Jobbar du i en butik i gallerian jobbar du tydligen i alla. Jag springer tillbaka till min butik med famnen full, allt från strumpbyxor till porslin.

Jag hittade inte mina jävla gardiner, jag tar det en annan dag...


Mvh

Johan Glans största fan. 







Ovido - Quiz & Flashcards